Albert van Dijk

Albert_van_Dijk
PUBL ChangeVision LinkedIn Badge

Ik ben graag onderweg. Reizen en ontdekken. Op reis met een klant naar een nieuwe toekomst, samen ontdekken welke mogelijkheden er zijn, gericht op groei of bestendigheid. De permanente kennisverrijking die samenkomt met mijn werk is voor mij een bron van inspiratie.
Het is een voorrecht om te werken aan en met nieuwe business concepten, in zoveel verschillende industrieën te duiken en branche-overstijgend waarde toe te voegen bij mijn klanten. Innovatie en vernieuwing zijn sleutelbegrippen, altijd vanuit een sterke focus op het business model en de waardeketen. Mijn kerncompetenties zijn het adviseren van CIO’s over de strategische en sourcing kwesties, hen te ondersteunen in het ontwikkelen van de IT-strategie en de besluitvorming door het bouwen van business cases en het ontwikkelen van roadmaps. Daaropvolgend de realisatie van de strategie in de vorm van programma management, het voeren van regie. Daarnaast ondersteun ik graag IT-organisaties in de aansluiting op de business en begeleid bij complicaties in een klant-leveranciersrelatie.
Omdat ik als Nederlander ben opgegroeid in Belgie ben ik al vroeg in aanraking gekomen met culturen en het overbruggen van verschillen. Mijn passie is de interactie tussen mensen, culturen en het bedrijfsleven, om te reizen met bedrijven en hen te ondersteunen in groei en ontwikkeling.”