EEE - Exponentieel Veranderen

Loslaten van bestaande kaders
Competitive edge and business advantage concept as a group of hot air balloons racing to the top but an individualleader with a small balloon attached giving the winning competitor an extra boost to win the competition.

“Exponentieel Veranderen” gaat over het loslaten van de bestaande kaders in het gebruik van nieuwe technologie. Door die nieuwe technologie komen veranderingen in een stroomversnelling. Een feit waarmee we dagelijks worden geconfronteerd. Hoe gaan we hiermee om en hoe pakken we dit aan? Welke hefbomen zijn er voor het omgaan met de veranderingen in het digitale tijdperk?

Wat betekent leiderschap in het digitale tijdperk? Hoe ga je om met een onzekere context in een veranderende omgeving? Welke technologieën beïnvloeden uw organisatie? Hoe wordt uw business model beïnvloed? Kan je leren omdenken? Wat zijn nieuwe organisatievormen die dwars door traditionele organisaties heen gaan of daaruit ontstaan?

Dit is slechts een selectie van de vragen die je op het gebied van Exponentieel Veranderen kan  adresseren. We hebben de ervaringen in het omgaan met de veranderingen uit verschillende branches bij elkaar gebracht. Om te leren van elkaars tactieken en om ervaringen met andere organisatievormen met ander leiderschap en met een andere mindset met elkaar te delen.

Een totale bespreking over het thema “Exponentieel Veranderen” vind je terug in de glossy die hier helemaal aan gewijd is.

GLOSSY CONTACT